Tuesday, October 30, 2012

Khairul Fahmi a.k.a Apex Pun Berlakon...

Salam semua...

Pergh.... Lama gile tak update blog. Sorry kepada "arenawafiy" kerana lama mendiamkan diri. Sorry kepada pembaca kerana lama tak antor post... Penulis agak BZ tahun ini. Memang sgt sgt BZ. Tapi, sekarang ini, dah kurang sedikit. So, hopefully dapat update blog selalu...

Baru sekejap nie tadi, penulis telah terlihat satu video yang memaparkan penjaga gol pasukan Kelantan dan Malaysia, encik Khairul Fahmi Che Mat atau lebih dikenali dengan nama Apex dikalangan peminat bolasepak Kelantan berlakon dalam sebuah iklan. Penulis rasa, Apex nie OK laa jugak. Takde laa kaku dan ada sense of humor nye. Cuma memang nampak laa dia tu pemain bolasepak, dan bukannya seorang pelakon. Hahaha... Jom layan video nya....


Pastu ada sambungan plak... Nie part 2 nya...



So, selamat menonton...

Penulis tgk, apex nie dah macam Stephen Chow plak... Lagi lagi masa main bola tu. Macam Shaolin Soccer je.. Hahaha..Nak tgk muka Apex dolu dolu?? Nah.. Ambik nie...



Dan doakan arenawafiy terus mewarnai hidup anda...

4 comments:

Pida said...

Hello! Welcome back! Lama tak update. Berbulan2!

Fello de Caminero said...

TQ Pida... BZ amat.. Namun, rasa rindu utk ber blog tetap membara...

RazFiRa said...

rajinnya apexx ni nak berlakon plakk

Fello de Caminero said...


RazFiRa - Apex memang ditaja oleh PUMA. Mungkin ini sebahagian dari kontrak beliau...