Thursday, February 11, 2010

Ada Apa Dengan Uncle Adan?

Salam semua...

Amacam tajuk?? Garing tak?? Heheh.. Uncle Adan nie adik abah. Umah dia area istana budaya. Arituh pegi umah dia.. Penulis 1st time pegi. Diorang nie agak berada orangnya.. Eh.. bukan agak berada. Tapi sangat berada laahh..

Jom tgk apa ada kat umah uncle adan..


Bali style... Penulis dan isteri (especially) memang minat gile design Bali nie. Ada kolam, pastu leh jalan atas air.. Dekat dinding plak, ada air keluar. Pergh.. memang idaman..


Nie kira ambik berkat. Semoga penulis dapat buat mcm nie kat umah sendiri.
Pengkomen-pengkomen semua.... doakan ye!! Nanti penulis jemput dtg umah bila dah siap. Heheh

Uncle Adan minat kucing. Nie salah seekor daripadanya. Apa??? Tak cukup beso??
Tgk gambar seterusnya...

Shahirah tgh dukung kucing tu. Dia kata lebih berat daripada hadrami.. Mmg beso gile ahh

Bila didirikan mcm nie.. dah mcm baby manusia plak.. Heheh

Kucing beso tgh melepak... Kembangnya ekor...

Kat umah uncle adan ada satelit sendiri...

Nie studio milik uncle adan. Lihatlah kebesaran speakernya. Mau pecah gegendang telinga..

Dan ini drum yang biasanya dimainkan oleh anak perempuan uncle adan. Jamming kat umah jek laa...

Emm tu jek laa cerita pasal Uncle Adan.. SANGAT KUGAM (lebih hebat dari kagum) dengan dia. Mari ramai ramai berusaha mengukuhkan ekonomi diri, supaya org melayu lebih UP!! Heheh..


7 comments:

mak said...

mata shahirah pun dah mcm kucing.

syed syamim al-shahab said...

lawanya rumah...hehe...kereta ape uncle adan gune??..bkn nk ambik gambo kete..hehe..

mak said...

Kete dia yg best2 x de lg. kete2 biasa je yg ada kat rumah.

wahida said...

ada apa dengan uncle adan??? macam-macam ada.......

Fello de Caminero said...

betul kata mak. Mata shahirah mcm kucing. Kereta uncle adan dah biasa biasa jek.

betul kata wahida. Macam macam ada.

betul kata cicak....

kimping said...

uikk.. besaunye kucing.


uikkk.. cantiknye rumahh

shahie_best said...

mata shira cam kucen?sbb tu la kat uma tu shira sorang je yg suke kucing kn..?