Thursday, March 3, 2011

Sabah Oh Sabah...


Salam semua...

Bertemu kembali.. Lama betul tak update blog rasanya.. Apa khabar pembaca semua.. Pergh.. Mcm ramai peminat jek.. Hahah..

OK... Just nak kongsi cerita. Penulis sejak dua menjak nie memang bz. Sibuk buat promosi UTHM kat Karnival Pengajian Tinggi Negara "Jom Masuk U". Setiap zon, penulis kena pegi. Tapi sebab tak larat, penulis wakilkan laa pada sesapa yang boleh pegi.

Pada 26 dan 27 Februari arituh, penulis kena pegi pameran zon sabah. Mcm biasalah, pegi pameran nie, takde apa yang pelik pun. Tapi kali nie, kat sabah, ada story skit. Heheh...

Jom layan ...

Memula sampai, dah nampak silap kat booth UTHM. Hahah... Sejak bila laa plak nama Universiti ku ini telah tukar dari Hussein jadik Hussin dan UTHM jadik UIHM.. Hahha...

Harituh, booth kitorang grand tau.. (walau ada byk cacat cela...) Prof Dr Rujhan dari KPT pun datang tgk booth kitorang....


Tapi biasakla... Mcm yang penulis cakap tadi... banyak cacat celanya.. Masalah salah ejaan tak payah cakap laa.. Tapi yang bawah nie.. rasanya bukan typing error, tapi memang error nie.. Hahah...

Master in Electrical Engineering with Honest... Hahahhah.. Honest eh instead of Honours. Memang sape ambik course nie, mesti diterapkan dengan nilai nilai murni. Hahah..


Dah petang sikit, barulah vendor datang nak betulkan papantanda...


Biasaklah, dah dtg sabah, mesti jumpa stacy, linda, marsha... Heheh.. Tapi yang datang booth kitorang, dia nie jek. Hahah.. Bagus dia nie.. friendly. Wa caya lu FELIX....


Eh, tu apasal ramai ramai tu, blah laaa. Aku nak tgk Felix jek... Heheh...
OK.. OK.. Nie gambo felix solo di booth UTHM...


OK.. bye..

4 comments:

Anik said...

buah tangan dari sabah ada bah....

shahirah.alshahab said...

wah.felix.wiwit

wW said...

ok..janji komen.

Anonymous said...

Felix looks chubbylah :)