Wednesday, October 28, 2009

Sehati Berdansa... Korang sokong sape??

Salam semua...

Hmm dah lama tak menulis... Nie baru laa ada masa terluang sikit.

Hujung minggu lepas, family sibuk tgk sehati berdansa musim ke3. Heheh.. mcm mcm ragam. Seperti biasa, pasangan yg glamour dan ramai peminat, ada harapan nak menang. Cth mcm pasangan sazzy dan jugak pasangan isma.

Dalam musim baru nie, penulis sokong mirnawan nawawi. Sebab apa?? Ntah ek.. Sebab minat dia main hoki masa zaman dia dulu. Buat "THE BOSS", good luck. Hehehe.. (macam laa mirnawan baca blog aku..) Tapi rasanya memang diorang tak menang pun. 1st week arituh pun nyaris nyaris terkeluar. Nasib baik takde penyingkiran.

Kat musim ke3 nie jugak, rasa mcm best nak tgk Enot perform.. Hehhe.. Suami enot tu, muka dia mcm pelakon yg berlakon kasanova XXL tu ek?? Alah,, yg sepupu emelda tu.. Sapa ntah nama watak dia...

Apapun, penulis beranggapan tahun depan kalau satu pasangan nie masuk dalam sehati berdansa, confirm dia menang. Pasangan itu ialah que haidar dan linda jasmine. Heheh.. Betol tak??

Cerita pasal pasangan yang masuk sehati berdansa nie, rasanya ada beberapa nama yang mesti peminat jangka akan masuk tapi tak jadi kenyataan. Antaranya pasangan nurul - ajai. Heheh.. Kalau tak cerai, confirm diorang nie diambil masuk jadi perserta.

Hmm sapa lagi yg korang nak pasangan masuk? Siti dengan Dato K?? Heheh.. Nak jugak tgk dato k berjoget. Hehehe... Ijoy and shahirah?? Rasanya tak dapat ambik sebab asyik pregnant jek. Heheh.. Rezeki diorang..

Hmm sapa lagi yang korang rasa ?? Dan sapa yg korang sokong kat sehati berdansa musim nie?? Komen lah!!

16 comments:

Keyboard menaip said...

Si enot comel menari. Hidup enot n pasangan. Rasanya kali ni isma n zul leh menang.

Fello de Caminero said...

Encik / Cik Keyboard menaip... Sedap nama... Hehehe. Thanks for the post...

zool said...

Wah tulis pasal artis plak..
Nak jadi cam budiey.com , beautifulnara.com , ohbulan.com ke??
Lepas ni buat gossip plak ek.. mesti meletup blog ni nanti..
HUhuhuhuhuhuhu

Keyboard menaip said...

Penulis ni memang serba boleh. Apa apa aje....

aku lah.. said...

Tahun depan, nak supaya pasangan aidil dan rita plak yg masuk sehati berdansa... Heheh

mizaridayu said...

aik...mengikuti gak ko ni ye...hehehe...ade masa lak ...nak join fb memanjang x de masa...hehehe..aku rasa next year aku nak suggest pasangan mawi n ekin,...tapi this time aku rasa yang macam ade harapan nak menang si ismalah...tahun ni tahun rezeki kelaurga diakan..biarlah dia pulun habis2 dulu..

Fello de Caminero said...

TQ Ayu.... Rajin pon tgk blog aku.. Rajin rajin laa leave comment. TQ Ayu...

En Zool... Takdelaa nak gossip sgt. aje je ikut arus perkembangan.. Heheh.. Tapi kalau gossip bola, penulis on jek..

isteri said...

hurrmmmm

Keyboard menaip said...

Apa kata kalau musim akan datang ni, penulis dan pasangan jd peserta?

Rasanya ramai yang sokong ni. Amacam kawan2???

Fello de Caminero said...

Heh?? Takpelah... Jgn buat kelako. Kayu tak boleh joget.. Lainlaa kalau cik mek. Hehehe..

Keyboard menaip said...

Hehehehe.... Belum try blum tau. Sapa cik mek tu? Sedara ke?

Fello de Caminero said...

Cik Mek yg selalu melatah sambil berjoget tu laa.. Sape lagi..

mizaridayu said...

bukan ko pernah menari masa sekolah rendah dulu ke? x kayu pun masa tu...aku rasa cadangan yang baik tu...tapi ko kena masuk line2 artis dululah..jadilah penulis skrip ke pencipta lagu ke lirik ke...confirm bole join..satu lagi pasangan yg bole join, si faizal khalid, sbb dia pun pernah menari zaman sekolah dulu...hahahaha

Fello de Caminero said...

Ha'ah... menari sebab kena paksa dengan ko laa.. Heheh..

Hmm, dah terlambat dah nak jadik semua yg kau cakapkan tu..

Tapi yg faizal khalid tu betol.. Dia mmg aktif berjoget sampai sekarang.. Heheh

muLut bau LonGkang said...

hahhh!!!! penari zaman sekolah??? hehehe tk dpt ku bayangkan pak arab nie menari....mesti berdekah gilerrr...

Fello de Caminero said...

Serba boleh beb!!!