Monday, November 2, 2009

Birthday Mak

Mak during hari raya.

Mak at rumah Ami Salleh, JB.

Salam semua...

Selamat Datang November..
Hari nie 2 November 2009. Birthday mak yang ke 54. Hmm nampaknya tahun depan mak pencen laa.. Tapi mcm terbalik plak.. Tahun depan, mak start busy bekerja di Telco & Post Shoppe.

Apapun, seluruh warga kerja arenawafiy ingin mengucapkan selamat hari lahir kepada puan aini nahariah yusni shiba binti mokhtar japagar nasution, pengarah urusan red papyrus. Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki. Dan semoga business yang akan diceburi ini memberi pulangan dan kejayaan yang cemerlang kepada mak dan keluarga.. InsyaAllah.

7 comments:

mohd ashri said...

hallo mat pi... ape cerit? ko jd penulis dah ke skrg? silui... nie...

Fello de Caminero said...

hallo mat bo.. Lama tak dengar berita... Rilek arr.. Baru nak belajo tulis blog.. Nanti gua jadik mcm 'SAMPRI' nanti.. Heheh..

mohd ashri said...

tak sampri, ah lu nie. mat layan lah. mak n ayah lu sihat ka? diorang bukak company dah ke? gempak seh. ko jadi CTO ke?

Fello de Caminero said...

CTO tu apa bow tuck??

mohd ashri said...

Chief Technical Officer

Fello de Caminero said...

Heheh... Takde laa Mat Bo.. Aku tak join pun kampeni mak tu.. Cume tolong skit skit utk promosi.. Tu jek..

Weh Encik Ash... Dengar cite dah jadik ketua jabatan (kalau tak silap).. Betul ke?? Dahsyat laa lu skrg...

shahira said...

kiteorg celeb bday mak kat bubba gump, sunway pyramid..
best!
xsia2 cuti hr isnin