Wednesday, December 22, 2010

Teknologi Beb

Salam semua...

Nie ada nak kongsi video tentang teknologi akan datang. (Eh tapi, mcm mana boleh buat nie video ni sekarang ek?? Mesti teknologi nie dah ada skrg nie... Heheh)...

OK, apa apa pun, layan video nie. Memang gini laa agaknya kehidupan masyarakat dunia dalam beberapa tahun akan datang...




Amacam?? Baek??



7 comments:

shahirah.alshahab said...

cepatlah ada tech ni kat msia

Fello de Caminero said...

eh... dah ada laa.. Baru angkat semalam...

mak said...

mcm magic show pun ada jg.

ww said...

not impossible.....

babybeba said...

terbaik!!!!!

syaz lonely said...

maaf nak bertanye saya baru habis sekolah ting 5 nak masuk ke uitm dalam bidang sains komputer tapi nak tanya susah tak belajar sains komputer ni???

maaf bertanye sebab dah tak tau nak tanye ket sape lagi....hheeehhee

Fello de Caminero said...

syaz lonely - belajo apa pun, pasti bukan mudah. Pucuk pangkal, minat. Dari minat tu datang semangat uthk belajar. Bila kita semangat, semua perkara akan jadik mudah.

Selamat study..