Wednesday, November 4, 2009

Invisible Man !!

Amacam tajuk?? Garing tak??

Rasanya ada yang dah tengok gambo nie kat email. Tapi, penulis merasakan, gambo-gambo nie terlalu 'syabas' untuk dibiarkan begitu sahaja. So penulis upload laa kat blog nie..

Apa pun, penulis salute kat org yang mengecat diri sendiri nie... Memang syabas gila.. Paling best, gambo yang last tu... Serious, memang tak perasan. Kena tgk lama lama... Gambo yg 2nd last tu pun ada seni.... Terpulang laa kepada pembaca untuk menilai... Apa pun, enjoy semua gambo gambo nie..











Gambo nie mcm diri dia terbelah dua ek??


Angkat patung invisible??

Cube aarr cari...

5 comments:

m@ziEsak@ said...

gambar last tu kalau tgk yg kecik mmg tak jumpa... berpinau mata... tp kalau klik kasi besar... boleh jumpa.... :)

Fello de Caminero said...

tu la pasal... Mmg real ek gambo last tu...

shahira said...

hee~
dapat tgk..
dapat carik..
;p

muLut bau LonGkang said...

alah....kt memaner pon bnyk "invisible man" gaks....tk gitu....hehehehe

Fello de Caminero said...

gitu gitu....