Thursday, October 28, 2010

Facebook oh Facebook

Salam semua,

Bertemu kembali..

Baru kejap ni tadi, penulis dapat email dari rakan di you ai kecik ti em (UiTM). Hahaha... Kelako rasanya. So penulis pun nak kongsi laa dengan arenawafiy... Hahah... Zaman dolu dolu pun dah ada fesbuk tau....


Hahah.. Sudin siap kata ramlee nak online jap lagi.. Lawak lawak..


3 Abdul pun layan fesbuk..

Kita memperolehi kemenangan yang ke ....??

Sultan Melaka pun layan fesbuk..
Eh... Ni bukti Hang Tuah tu wujud. Heheh

No komen...

7 comments:

sPrInT sPiRiT said...

haha..nice post this time..

m@ziEsak@ H@mzAh said...

he3... penulis plak bila nak ada fb? :D

Keyboard menaip said...

hehehehe... tak jumpa tuan dlm pesbukpun...

mak said...

biasa la kan? UiTM kan selalu terdahulu dari IPTA yang lain!!!

ww said...

mak : hidup UiTM!!!!!!!!!!!!!!
penulis : buat launching...press conf...bila dah ada FB nnt eh...

shaz said...

mmg terbaik laa post ko kali nie..ko tue ble plk nk ada FB..hehehe

Fello de Caminero said...

m@ziEsak@ H@mzAh & Keyboard - Tunggu post akan datang

Mak & WW - UiTM?? Hmmm...

sPrInT sPiRiT & shaz - TQ. Apa selama nie, post kat arenawafiy tak terbaek ke??