Wednesday, April 21, 2010

Mana Datang Soda...??

Salam semua....

Berjumpa lagi... Dah penat ketawa?? Heheh.. Penulis masih belum habis ketawa pasal hokdok. Heheh... Apapun, mari kusutkan kepala dengan satu lagi persoalan...

Korang pernah terfikir tak... mana datangnya soda dalam minuman korang?? Contoh bandung soda?? Hehehe.. Emm sebab korang order??? Bukan bukan... Ekcelli, korang order ais jek... Cth kat sini, bandung ais.. Then bila sampai kat meja korang dia jadik bandung soda yg sejuk dan sedap diminum.... Hehehe... Tak caya?? Betol beb... Sebab...

SEBAB AIS TU YANG KIRIM SODA....

Hehe.... Jom tgk gambo bawah....

Tadda........



*Gambar adalah ihsan daripada shahie_best.

11 comments:

m@ziEsak@ said...

mcm ku kenal jer dekat mana ini tempat... he3....

Muhammad Safie said...

kahkah..ais boleh lak kirim soda... mengong r..

Keyboard menaip said...

Sayapun mcm kenal tempat ni. Meja tu macam pernah nampak ar... hehehehehe....

Fello de Caminero said...

Tempat mana pulak nie?? Apasal semua mcm tau.. Mana si pengirim gambo nie?? Tak komen ke?? Kat mana tempat nie sebenonya??

kimping said...

haha penulis tak pernah makan kt tempat ni ker?

sedap tau

shahie_best said...

ehem2..
empunya gamba suda mari~
cila teka dimanakah

Keyboard menaip said...

penulis ni mmg tak tau atau saje wat2 tak tau?????

Fello de Caminero said...

loh... mmg tak tau nie. Akak tak pernah bawak saya pegi situ pon.. Heheh...

shahie_best said...

abg..
jom g tmpt tu lunch ni..
eh abg g kl lak pg ni..xdapat laaa

Fello de Caminero said...

ari nie free.. Heheh.. Nak belanja lunch ke??

nasir torred said...

cis..hakcipta terpelihara plak....baru nak rembat...