Thursday, August 26, 2010

DAR4 di JalanRAY4

Salam semua,

Hahah.. Gerek tak tajuk?? Sebenonye, bukan apa sangat pun. Gambo nie dapat masa on the way back dari Mesyuarat Post Mortem kat Awana Genting. Masa tu kat highway. Kamarul (PPT penulis) yang ambik gambo nie. Punya laa suka.

Kitorang follow rapat gila supaya dapat ambik dekat dekat. Maklumla, kamera handphone jek. Kena laa dekat dekat supaya jelas sikit tulisan.

Pemandu kenderaan ini adalah seorang melayu. Cayalah... Heheh.. Tapi bukan dara laa. Dia mungkin uda kot, pasangan si dara..


Wiper waja universiti juga kelihatan..

7 comments:

zool said...

Kalau aku curik gambar ni boleh?? Untuk Ohpemandu.. Nanti bagila credit link.. Amacam?

suhaisweet said...

Pergh..memang mahal no ni..;D

Fello de Caminero said...

zool - silakan en zool. Heheh.. Tak reti laa nak letak watermark 'arenawafiy'. Bagi jek laa credit link..

Nanti apa apa hal, bagitau.

shahie_best said...

caya la..~
naseb kete best

Fello de Caminero said...

try laa visit ohpemandu.com. Nanti nampak gambo nie jugak..

mediamalaya said...

no. plat diguna sempena kehebatan mendapatkan dara di genting

Fello de Caminero said...

wah... mediamalaya komen kat sini?? Terbaek!!!! TQ...