Friday, August 27, 2010

Mascot Michelin

Salam semua,

Bertemu lagi. Nampaknya, pengkomen pengkomen di blog ini sudah semakin kurang. Mungkin sebab penulis tidaks elalu update blog. Jadik pembaca sudah mula boring utk menunggu post terbaru. Maaf penulis ucapkan...

Apapun, ini ada post baru yang mungkin boleh membuat pembaca tersenyum.

Heheh.. Kenal dengan tayar Michelin?? Mesti tau dia punya logo atau mascot kan?? Nak tau tak, dari mana diorang dapat ilham mascot tu?? Hmm nie penulis reveal cerita sebenar..


Nie la budaknya. Tak tau laa berapa banyak dia dpt royalti untuk setiap tayar michelin yang dijual. Heheh...

Tapi kan, sekarang budak nie dah besar. Tapi masih mengekalkan ciri ciri michelin nya. Heheh. Nak tgk gambo dia dah besar?? Hmm.. OK.. Ambik nie...



Terbaek???

Hahah..

OK, tu jek. Bubye.

3 comments:

shahie_best said...

hahahahahahaha....
naseb hadrami x camni tao

Fello de Caminero said...

hehe.. memang mascot michelin nie ambik inspirasi budak nie kot..

ww said...

scary....