Friday, July 16, 2010

Legend Water Chalet

Salam semua,

Bertemu kembali..

Hari tu, 10 Julai 2010 adalah birthday wafiy. Penulis sekeluarga berhasrat bercuti di Legend Water Chalet. Tempat nie memang best. (Harga pun best.. Heheh)... Tempat nie kira mcm rumah atas air laa. Mungkin abah penulis dah biasa kot.. Zaman zaman dia dok stulang dulu. Hehhe..

OK, water chalet kat port dickson nie, ada 2. Satu Legend. Satu lagi avillion. Dalam dua dua nie, Avillion lagi mahal dan lebih dahulu bertapak di PD nie.... OK lah, jom layan gambo gambo kat sana....

WELCOME TO THE LEGEND WATER CHALET....

Nie pemandangan water chalet dari atas. Gambo nie diambil dari bilik tower.
(Mcm mana penulis boleh ada kat bilik tower, nanti penulis cerita dalam part II)

Gaya dalam bilik. Kelihatan air laut dibelakang...

Nie kat depan katil dan jugak depan TV.
Wafiy dan hadrami tgh enjoy view air laut dari dalam bilik...

Hahah... Nie antara yang best. Bilik mandi dia takde bumbung. Boleh nampak langit.
Kalau hujan, terus mandi air hujan...

Gambo abah, mak dan cucu cucu mereka. Gambo diambil dari jeti hadapan chalet..


OK, jumpa lagi dalam post akan datang. Ada part II nie. Heheh.. Mcm mcm cerita..

6 comments:

Muhammad Safie said...

Wow menariknya..

Anonymous said...

ermmmmmmmmmm...best!!!

Shafiq Mustapa said...

saya nak bantah. hehehe. asik nak bantah jek.

Fello de Caminero said...

shafiq - apa yang nak dibantak tu??

shahie_best said...

eh knape shahira xjoin??
ouh igt da.sbb ada kelas.haha

ww said...

mana new updates nie....heheh