Monday, July 5, 2010

Pendaftaran Budak Degree

Salam semua,

Lama x update blog. BZ.... Sabtu lepas pun keje jugak lagi.. Heheh.. Selamat kembali kepada zaman zaman keje 6 hari seminggu. Hehe..

OK, sabtu lepas adalah pendaftaran bebudak Sarjana Muda. Boleh tahan ramai gak yg dtg. Seramai 1845 pelajar yang diiringi keluarga telah dtg. Tu yg sesak kejap opis. Heheh.. Bayangkan laa... Kalau 1 pelajar, diiringi seorang penjaga, dah jadik 3690 org. Kalau ibu dan bapa yg dtg, dah berapa... Tu belum kira jadik satu kereta. Hahah.. (Jgn jadik mcm penulis... Masa dulu nak anto penulis ke itm pahang, sampai 2 VAN yang menghantor.. Hahah.. Van abah dan jugak van Ami Ipin. Dahsyat... Hanto sorang jek, tapi yang pergi mengiring sampai 2 van. TQ Mak, Abah, Atok, Mak Tok, Ami Ipin, Makcik Ros, Pak Nan dan semua semua yg pegi. Hahaha.. Nasib tak ajak satu kampung....

OK, berbalik kepada pendaftaran sabtu lepas. Memang ramai ah.. Bebudak nie, beratur kat luar dewan F2 sampai ke roundabout, sebanyak 4 barisan. Heheh.. Syian diorang panas... Jom layan gambo gambo sewaktu hari pendaftaran...


Sebahagian bakal pelajar yang sedang beratur..

Sebahagian lagi bersama sama keluarga tercinta...

Sedang penulis sibuk menge'check' kelayakan bebudak, ada satu student tu bawak paper bag nie. Lawo ek?? Punya la jakun, siap ambik gambo beg dia. Rupanya, nie beg xray dia..

Sebahagian staf PPA yang sedang bertugas. Kami juga ada menjemput alfadhil Ustaz Muhammad Al firusi sebagai memberkati majlis. Kelihatan alfadhil ustaz dikiri gambar. Terima kasih ustaz kerana sudi hadir... Heheh

Nie dia pembantu MHS yang bertungkus lumus bekerja. Punya laa ramai yang dtg, dan punya laa penat bekerja, sampai terlelap. Kesian.... Heheh..

14 comments:

ww said...

al fadhil al firusi la minyak rambut wal pakai songkok to cover the hair.....hehehehe

sPrInT sPiRiT said...

MHS ape?...Melaka High School?..

Fello de Caminero said...

ww - diam diam sudah...

sprint spirit - MHS tu minggu haluan siswa. Kira mcm minggu orientasi laa..

K M said...

al fadhil al firusi tu ialah imam muda yang dh tersingkir... eh! ye ke?? ke yang tak melepasi screen test hari tu ek? lupa lakkkk....

shahie_best said...

apa2 yg berkaitan dgn xray mmg canteQ + menarik kn..tao da

shahie_best said...

apa2 yg berkaitan xray mmg canteQ dan meriah kan

Muhammad Safie said...

hehe..tengok bebudak junior masuk U..kikiki...lepas MHS baru sy masuk ye..

shaz said...

sejak bile ko tukar profesion plk nie..hu3

shaz said...

nie br first intake lum lg intake rayuan...walaupun x ramai tp sakit pale beb...

Fello de Caminero said...

test... ada error nie..

Fello de Caminero said...

shaz - aku mmg mcm nie la.. tak caya, tanya naufal.. Heheh

shaz said...

owh..yea ke..
xyah tnye naufal laa sbb aku dh nmpk ritue...hehehe

Fello de Caminero said...

aritu?? Apa yg ko nampak? hahah..

shaz said...

biarlah rahsia...hahaha