Wednesday, June 30, 2010

Sign Dahsyat

Salam semua...

Hari tu masa jaga kaunter semakan sewaktu pendaftaran pelajar, penulis telah terjumpa satu student nie, dia punya signature, mcm main conteng conteng jek... So, budak kaunter semakan pun sound dia, sign laa bebetul. Kalau salah, liquid. Jgn conteng conteng. Pastu dia kata, tu memang sign dia. So kitorang pun terkejut laa.. Biar betul...

Untuk memuaskan hati kami, penulis menyuruh dia sign sekali lagi kat kertas lain. Lihatlah sign beliau...

eventsr / event10 tu conteng conteng punya hal. Sign dia yg tengah tu.. Amacam?? Abstract?? Hehe

Sampai kat kaunter 4 PPA, bebudak PPA suruh sign lagi. So jadik laa mcm nie jugak...


Yang lagi best, penulis siap ukur kepanjangan sign dia nie. Ternyata, dia adalah sama panjang. Memang dahsyat dia punya sign.....

Penulis tanya jugak, takde ke sign pendek atau initial.... Dia kata, saya memang minat sign panjang panjang.. Hahaha... Tunggu laa kau jadik pegawai nanti, time kena sign pengesahan. Baru kau lenguh nak sign nanti...

Bye..

10 comments:

Muhammad Safie said...

wow/tapi serius sain dia mmg cantik...

mencanak tangan nak sain bebanyak nanti..haha

Fello de Caminero said...

The best part - Nama dia pendek jek. Mohd Saufi.

ww said...

sign ke...semak??? hehehe..kong asam punyer statement nih....heheh

shaz said...

wow..meletop beb die pnye sign..kalah sign aman beb..hua3

zool said...

betul2.. nanti jadi pegawai .. sign surat byk2 memang tak larat de

shahie_best said...

kemain lagi ek

shahie_best said...

kemain lagi

Anik said...

semalam dah dtg kaunter PPA hantar fail... nasib baik tak suruh sign sekali lagi.

liza said...

pjg giler....aku doakan budak ni jadi pegawai besau... SETUJU sgt ngan statement kena t/tgn pengesahan (ujung2 karang mesti jadi lain)

Fello de Caminero said...

anik - dia dah pulang file pelajar eh kak?? heheh

liza - amin...