Tuesday, June 1, 2010

Induksi @ Felcra Tebing Tinggi

Salam semua.....

Bertemu kembali
Setelah lama bercuti.
Penulis kini baru pulang dari induksi...
Jadik budaya kerja pun lebih berintegriti...

Hahaha.. Mcm pantun laa pulak..

OK... Nie penulis nak share kan gambo gambo masa induksi tempohari. Tempat penulis induksi adalah di....

Tadaa..... Felcra Tebing Tinggi... Tempat kursus yg paling best sekali... Heheh


Seramai 37 peserta umum dan 5 peserta khusus telah menjalani kursus ini. Semua peserta dibahagikan kepada 5 kumpulan, iaitu gajah, beruk, kambing, ayam... Hehehe... Bukan... bukan.. Tu memain jek. Sebenonya, 5 kumpulan tersebut adalah....

Wonder 8, wonder 8, kami datang

Budak Kacamata... (rabun... rabun... rabun... rabun..) - Sila nyanyi sendiri

FLYKEINS (mcm mana nak sebut nie??)

AI (tepok tepok sayang, clap clap, mmuah mmuah)

As usual, no 5 mesti kumpulan Do It.... (baca dengan penuh tersirat)

OK... tu jek dulu gambo untuk di share. Nanti akan hantar lagi dalam next post. Ada apa apa request ke nak gambo apa?? Hehehe... Penulis tengah byk collection gambo nie..

Enjoy...

5 comments:

shahie_best said...

en penulis..
group paling best mesti group ai kn..sbb dia ada tepok2 sayang~

Fello de Caminero said...

mesti laa j'flykeins sebab persembahan dia berjaya menggabungkan semua kumpulan...

hehe... takde lah.. Semua team bagus. Sebab tu batch nie terbaek..

ww said...

group i pun best jugak...sidang F (tiba2)...hehe

Fello de Caminero said...

wah... group ww (sidang F) mmg best. Siap masuk paper lagi... Heheh..

ww said...

jus stokin...ooopsssss!!!