Wednesday, June 2, 2010

Induksi Part 2

Salam semua,

Bertemu lagi dalam Induksi Part 2. Takde apa sgt nak cerita. Let the pictures do the talking.


Ini dia saudara Suzairin. Si pemegang kunci...

Ini dia pasangan adik beradik dalam kursus induksi kali ini..

Budak kacamata di malam persembahan. Dah pakai cerminmata pun nak pakai topeng lagi. Berlapis lapis...

Ko nie anak dara ke bukan?? Hahaha

Iye ke..??

Jgn panggil aku abah...
Dah tu, takkan nak panggil daddy
Emm kalau Daddy takpe..
Hahahah

Yeee..... Ini dia yg ditunggu tunggu. Rizal, lenggok mu sungguh menawan kalbu. Hahah
Yang berbaju merah dibelakang itu adalah anak khatijah tan, adik kepada pierre andre. Hehe..


12 comments:

shahie_best said...

yg ni best..
post ni sy suka..
vid xde ke abg?

SmRizal Shamshuri said...

hampeh ko dol...tp mmg terbaek ar...hahahha

shahie_best said...

terbaek kan..
tgk gaya pun tao da

Fello de Caminero said...

video??? heheh..
ada.. ada.. ada..

video shahirah public speaking nak?? hahaha..

Nasir Torred said...

jgn la lompat2..wakakakakaka

Fello de Caminero said...

hahaha.. yg tu lawak...

lagi satu... "jgn la ketawa, siut la abg nie..."

muahahhaha

Nasir Torred said...

nak tambah lauk lg...kejap2...i have to pose...wakakakakaka

Fello de Caminero said...

haha.... Tu lauk tu mmg boleh buat bahan.... Wa caya lu nasir..

Nasir Torred said...

aku da upload video shera ngan liza kat facebook...yang laen2 nt ea...xlupa juga video papo...eh,maizul....

Fello de Caminero said...

mcm siut jek tersasul papo dan maizul...

shahie_best said...

oit..up kat fb?
xteragak2..

Fello de Caminero said...

up kat FB?? Takde pon?? Heheh