Friday, June 4, 2010

Unreleased @ Induksi

Salam semua,

Masih lagi dalam mode induksi. Hahah.. Saje jek nak kongsi gambo-gambo yang mcm tak released lagi. Ekcelli, mungkin ada yg dah tgk gambo-gambo nie. Tapi, saje nak kongsi pada yg lain sebab gambo-gambo nie agak rare....

OK, enjoy...


Kreatif atau boring tahap gaban?? Hahah.. Sape tau nie sapa punya keje??

Ini la dia burger segamat yang diperkatakan tu.
Popular tak hingat. Org dari BP pun sibuk kirim..

Carta Organisasi Induksi. Tapi sebenarnya, bukan itu yang ingin ditonjolkan. Sila lihat nama Puan Sarimah yang telah buat bisnes disana. Penulis pun dah tak dpt carik makan dah.. Hehe..

Kalau terror, diorang tgh buat apa?? Dan kalau lagi terror, siapakah tuan empunya diri ini??

Nie peserta induksi yang takde nama. Encik Ahmad Shah, dia dah sign kehadiran belom??


OK, mari beralih kepada 3 perkara yang paling menakutkan masa Induksi. Apa lagi, kalau bukan Public Skipping.. Hahah.. (Sorry Miss Fazita).. Eh salah, Faziata...

Pada waktu public speaking, terasa jam ini berdetik dengan begitu lambat.
Tak caya, tanya Nasir... Hahah

Ini dia dua orang pencatit markah. Miss Fazita bte Haji Md Tab dan Encik Salleh bin Talib. Mak, nie lah bapak kawan syamim yang pergi UMIST, England tu....

Taddaa... Loceng dan Buku Markah Public Speaking.. Hehehe.. Ada sesapa tahu markah public speaking kita??

16 comments:

Nasir Torred said...

haah..mane xlambat kalo tunggu 5 minit baru nak bunyik..moral of the story,jgn koya..wakakakaka

Fello de Caminero said...

mulut lu gatal sgt... Tu yg sampai 5 minit tu...

Nasir Torred said...

lu cabar wa...wa pon ape lg...wakakaka...last2 wa yg kene...

Fello de Caminero said...

lu mmg gentle.. Hahah...

ww said...

erm....good writing skills and method. 10 marks!!! (over 10)

Fello de Caminero said...

TQ for that compliment

liza said...

..menghitung hari + penantian suatu penyeksaan = musan

Fello de Caminero said...

hahah... tapi dah settle akhirnya kan liza...

shahie_best said...

sape yg amek text shira?

Fello de Caminero said...

eh... ambik ke, orang bagi?? Heheh..

Fello de Caminero said...

eh... ambik ke, orang bagi?? Heheh..

Fello de Caminero said...

Ni apa plak problem sampai 3 kali kuo nie... Aduh...

Disini ku bermula said...

sib baik dah habis, tak yah hitung2 lagi dah... tula penguat semangat nak habiskan 10 hr...

Fello de Caminero said...

disini ku bermula - selamat datang ke arenawafiy. Sape nie ek??

anmlubis said...

mak kenal lah en salleh tu. dah pernah jumpa dia satu keluarga masa syamim zapin dulu. tapi sekarang rupa dia lain sikit. kena angin england kot!

Fello de Caminero said...

ooo ye ke?? Heheh..

Kena angin england?? Hmm ..