Thursday, June 10, 2010

Wafiy Naik Bus

Salam semua,

Hari ini, 10 Jun 2010, genap sebulan sebelum wafiy masuk 5 tahun. Dan hari ini merupakan sejarah kepada wafiy. Dia 1st time naik bus. Ye... pertama kali naik bus. Selalu antor mak dia jek naik bus kat tol ayer hitam.

So pagi tadi, pukul 9:00 pagi, Wafiy dan Puan Aini telah naik bus KKKL ke KL. Hehehe. Mcm pantun plak. Shahirah yang antor diorang ke bus stand. Shahirah boleh masuk lambat hari nie sebab dia pergerakkan pegi ke BTN... (sob..sob...)

OK, enjoy the pictures.


Wafiy yang tak pandai senyum. Hehehe.. Nie sejurus sebelum naik bus. Kelihatan Puan Aini di belakang beliau..

1st step naik bus. Heheh.. Kemain bergaya lagi.. Siap bertopi tu.. Maklumlaa, nak pegi KL. Hehehe... Kasut adidas wafiy tu ori tau. Beli tanpa pakai staff purchase pun masa kat al ikhsan. Hahah.. Saje jek nak berlagak..

7 comments:

sPrInT sPiRiT said...

cute la wafiy..

ww said...

heheh..cute wafiy...rindu wafiy...

Fello de Caminero said...

sprint spirit - tgk laa sape parent dia...

ww - tgk laa sape parent dia...

Hahaha..

liza said...

ni mmg SAH anak sedare shira... hehe..

mak said...

smua org tak tau yg wafiy takut nak pijak tangga bas. mak naik dia ikut. tiba kat tmpat duduk, ha.... ambik. muka n especially bibir pucat hbs. takut jg mak tgk. but he enjoyed the trip. ada masa dia boring.

shahie_best said...

tp klaka tul sbb wafiy takot naek bus..topi ben10 yg cam komunis tu..hehehe

kak liza : sah ek dia anak sedara shira..ada muka sama x?

Fello de Caminero said...

liza - wafiy nie adalah anak kepada menantu sulung mak shahira la...