Wednesday, June 23, 2010

Orang Baru..

Salam semua, Berjumpa lagi...

Just nak kongsi info. Sahabat penulis ketika di sekolah menengah dulu, Puan Firda Noorhaili Sapari, telah selamat melahirkan seorang bayi lelaki pada 9:46 malam, pada 14 Jun yang lalu. Baby seberat 3.65 kg itu telah selamat dilahirkan di Annur Bangi. Tahniah kepada beliau yang kini mempunyai 3 cahayamata. Sebelum ini, ada rania (puteri jordan tu..) dan aqil. Kini dah ada Muhammad Yusuf Sufi bin Zaharuddin!! Tahniah daripada penulis...


Memperkenalkan, ahli keluarga baru firda... Congrats!!

Eh... dengar cerita, En Shafiq ex manster pahang pun dapat baby. Nanti penulis risik gambo anak beliau...

To Shapik : Send arr gambo anak tu. Leh upload sini... Hehehe...

Apapun, tahniah pada semua...

9 comments:

iedayu miskon said...

eii...comeinyer baby ni...ada plan nak g rumah firda hujung minggu ni...insyaallah kalau x de apa2 yg menghalang...x sabo nak g tgk baby firda..hehehe..nak ikut x firus?

Fello de Caminero said...

rumah mana nie? BP atau KL? kalau BP, aku on jek. Hehhe.. Kalau KL, tak dapat laa. Minggu nie aku ada pendaftaran pelajar baru..

Shafiq Mustapa said...

En Firus,

anak saya dah besar dah 45 hari. http://www.facebook.com/photo.php?pid=3983321&l=7de402311a&id=743736126

Nama: Puteri Nur Iman Qasrina Binti Mohammad Shafiq
Berat Masa Lahir : 3.11
Berat Terakhir ditimbang : 3.83

Fello de Caminero said...

Hahah... Sorry laa pik. Nie laa akibatnya takde bukumuke.. Keh keh keh...

shaz said...

pe lg,bkk jer laa bukumuke..bkn ssh pn...keh3

shahie_best said...

abg..hatta hani pun da jadi daddy tao..kak sam lahirkan iman sabtulepas

Fello de Caminero said...

tahniah hatta... (dia baca ke blog aku??)

Dalisa said...

Haha Firus, thanks sudi upload gambar Sufi. He's growing rapidly now! Insya Allah 24 Julai ni buat aqiqah di BP. Jemput datang ye Firus, dan Ayu sekali! Dan semua sekali!

Fello de Caminero said...

dalisa - hmm baca jugak ye blog nie.. TQ...

24/7 InsyaAllah. Kalau takde apa apa, sampai laa tu..