Friday, March 26, 2010

Takde Penyakit, Carik Penyakit

Salam semua....

Hahah.. Semalam, pegi keje terdengkut dengkut. Padan muka. Kaki bengkak. Terseliuh (atau lebih tepat lagi terpelecok) ketika main bola ptg sebelumnya. Heheh..

Pastu semalam, ingat nak pegi scan kat PKU. Org x-ray plak cuti. Apela.. Demam pulak dia. Time nie laa dia nak demam..

Penulis percaya, org lain juga mungkin pernah mengalami kecederaan begini. Bahagian ankle nie, kalau sekali dah terkena, akan sangat MUDAH untuk terkena lagi...

Mungkin dah tiba waktu untuk pencen dari bersukan.. Heheh..

Jom tgk tahap ke'bengkak'an kaki dan jugak ke'bengkak'an hati penulis yang tak dapat turun lagi main ptg ptg...


Hahah.. Kaki bengkak. Penulis takde buku lali..

Masih ada merah merah. Mungkin lebam kot. Menurut kata tukang urut tu, urat penulis bertangga tangga. Mungkin masa "praap" tu, babitkan byk urat agaknya.. :-(

10 comments:

Muhammad Safie said...

wow..aku dulu pernah gak bengkak camtu sebab main futsal..mak aku suh buh halia blender kat kaki tu..pastu balut ngan bandage..lama2 dia baik..memang memula dia kembang..

syed syamim al-shahab said...

teringat plak time zaman2 katif bersukan dulu..slalu gk kene cmni..adeh..

wahida said...

semoga cepat sembuh dan dapat turun ke padang dgn jayanya.......yea! yea!

kimping said...

boss..gemoknye kaki.!
hehehe bengkak ek. sian dia

Fello de Caminero said...

safie - TQ for the petua. Heheh

syamim - selalu kena?? Heheh.. Tu la.. maen rugby lagi...

wahida - nie bebetul "yea yea" ke atau saje nyakat??

kimping - ha'ah gemok sampai buku lali pun dah x nampak...

Keyboard menaip said...

buku lali takde sebelah.... gumuk..

shahie_best said...

da nk demam..
nk wat cane?
mana pix buat xray?
hahahaha ;p

Anonymous said...

tp sayang klu anda nk benti dari arena ini.anda adalah legend n byk pengalaman dlm arena ni.so,semoga cepat sembuh.team univ ni memerlukan player mcm anda.

sharul_eq@yahoo.com said...

tp sayang klu anda nk benti dari arena ini.anda adalah legend n byk pengalaman dlm arena ni.so,semoga cepat sembuh.team univ ni memerlukan player mcm anda.

Fello de Caminero said...

sharul_eq?? Hmm...