Wednesday, March 3, 2010

Berjumpa Ex Manster

Salam semua....

Sambung kisah semalam. Selepas anto wahidah di Intan Kiara, penulis telah menghubungi en Safli Fahmee atau lebih dikenali dengan nama Chiley masa di ITM Pahang dulu. Beliau merupakan rakan sebilik penulis sewaktu part 1. Budak nie budak pandai gile. Pernah ambik A.A.D (American Associate Degree kot). Tapi x dpt fly... Sebab kurang disiplin kot. Heheh..

Beliau juga amat mengenali Shamsudin Mudzamil (yang penulis jumpa masa di Sabah). Rujuk entri 3J - Jalan Jalan Jumpa...

Kami minum di area Pusat Bandar Damansara. Setahun yang lalu, chiley nie kerja nie Intan Kiara. Lama dia disitu. Dalam 8 tahun. Kini dah kat area Damansara plak. Dia dah kawen dah. Anak 1, nak masuk 2. Dia kimsalam kat kengkawan Manster terutama yg berada di UTHM iaitu saudara Zubaile dan Mohd Azmi Ali. (confirm, 2 nama nie dia sebut masa minum dengan aku... tak tipu punya...)

EX Manster semua... Ingat chiley tak?? Kalau x ingat, nie gambonye... Amacam?? Mesti Marii... Heheheh



Makanan dan minuman penulis haritu dibelanja oleh encik chiley.... TQ bro. Ada masa kita "ngap" lagi... Chaloh...

4 comments:

baby said...

ni chiley yg dulu aku amik gmbar korg b4 ko g itm phg tu ek??? asal lain?

Fello de Caminero said...

bukan laa... Tu cilik. Nie chiley. Budak jb, kempas. Kenal pun masa satu bilik kat itm pahang....

Ape la... Main sampuk jek. Kenalkan diri dulu la.. Hehe

Shafiq Mustapa said...

peh en chilley... gelas beso semacam jek.

chiley said...

ini pun mau masuk blog ka..

apa punya surip...

bila penulis nak mai lagi.. kata nak kasi projek besau