Friday, December 18, 2009

Ada Apa Dengan Nombor

Salam semua..

Ada apa dengan nombor?

Hari ini penulis hendak mengupas tentang no plate kereta. (bukan nombor lain eh..) Heheh. Ada sesetengah org, begitu obses dengan nombor. Penulis sendiri agak obses. Kalau boleh, mahukan nombor plate kereta, sama dengan no hp, sama jugak dengan no telepon rumah, sama dengan no alamat rumah, sama dengan no pekerja , etc...
Di sini, penulis nak tunjukkan sesetengah no plate yg agak unique!! Enjoy..!!


Tau laa kereta waja.. Tak yah laa no plate.. Heheh

Mari oii?? Nie apa panggil org oii jek nie..

Nie kereta rasmi cerita kami the movie.
Takpun kereta sudirman dalam watak TOOKOO. Filem apa takyah sebut laa kan...


Jangan salahkan org belakang kalau kena sodok!!


Inilah akibatnya bila dah kena sodok.. Baru nak meraung.. ADUIIII.. Heheh


22 comments:

syed syamim al-shahab said...

BAMbee 454 pun best gak ape...haha..

Masita2 said...

Assalamualaikum ,
Boleh lari dr topic tak Mr. Caminero? How's to reject the UTHM offered letter ? Need to submit any caused letter?

Thank you.

m@ziEsak@ said...

wah... tetiba ada soalan pasal intake plak... jawab jgn tak jawab...

aku said...

erm...kang ada yg 'saman' penulis ni kang...amek gambo keta orang laen...hehehe....

Fello de Caminero said...

Terima kasih kerana memohon UTHM. Sila berurusan terus ke pejabat saya untuk sebarang urusan kerja.

Terima kasih.

Fello de Caminero said...

amim..

BAMbee 454 mmg best. Tapi takde apa pun yg unique..

Anik said...

Kereta lama akak W** 5904. Tak unit pun no. nye tapi masa tu akak tengah tunggu due bersalin. Ingat akan bersalin 5 sept 2004 tapi terlajak sikit jadi 9904. Tu yang jual keta tu.. hehehe saje je...bukan sebab tu pun.

Anik said...

Alamak.... mcm mana org tau awak buat intake ni...

Shafiq Mustapa said...

JET1
JAH6

ni saja nak api kau masuk muka buku. http://www.facebook.com/photo.php?pid=3084806&l=26e35dd225&id=743736126

Fello de Caminero said...

Kak Ani - Hahah.. tu la pasal.. Mana dia tau nie..

Shafiq - jeti jahanam dibuatnya..
Gambo tractor?? Pergh... nostalgia siot... Memang nostalgia... Semua mcm kurus jek.. Hahahah

aku said...

5 sept 2004 tu hari bersejarah kami (bersama penulis)...mmg nostalgia la tarikh tu.

Fello de Caminero said...

ye betol tu..

05092004... sangat sejarah..

aku said...

penulis juga boleh dikenali sebagai angkaSAWAN.hehehe.....

Fello de Caminero said...

pembetulan... ANGKAsawan ye..hehe

shahie_best said...

BAMbee 454 ada sejarah buat syamim n akier..
hehehehehe

aku said...

shahie_best : sblm tu jgn lupa..sejarah yg lebih besar sebelum itu..di pagoh...heheheh.alhamdulillah..syukur semua selamat.

Fello de Caminero said...

yeah.... KM 137.1 dalam kenangan..

Keyboard menaip said...

JANGAN biarkan diri anda diselubungi misteri...

Alhamdulillah semuanya selamat.

Fello de Caminero said...

pergh... mcm tengok tv laa pulak..

bambino said...

as u know what plate no that i really 1 kan?
aritu otw to off i saw this plate..
DL4444
even though terlebey few no tp hangin jer aku tgk!
tp x sempat amik gmbar..
its on da BWW 5 series..
so i guess pencarian masih diteruskan! haha

Fello de Caminero said...

ko bukan nak JET 501 ke??

bambino said...

oit tu dah lama terkubur!