Tuesday, December 22, 2009

Shell Dalam Kenangan

Salam semua...

Sikit jek nak citer arini.. Tadi turun bandar jap.. Pastu lalu depan shell yg didirikan atas tanah atok. (pada warga bp, rasanya tau kot shell nie. Nie shel kat roundabout, just b4 jalan kampong arab).

Apa yang nak diciterkan adalah... SHELL tu DAH NAK DIROBOHKAN... Hmm.. sedih laa.. Dulu selalu ambik kat shell tu. Atok dulu masa ambik minyak kat shell tu, pakai yg mcm kupon tu. (dulu dulu ade laa bende ni.. skrg tak de lagi nampaknya..)..

Then tadi, stop laa kejap, nak ambik gambo shell tu. Dapat snap satu gambo, pastu kena sound dengan org yg robohkan tu.. Dia kata, tak boleh ambik gambo... Bengkek je dengar. Dia siap suruh delete lagi gambo yg dah diambil. Penulis buat tak tau jek...

Nie laa gambo yg sempat ambil. Lepas nie, dah clear laa stesyen minyak tu..



Bye bye shell.. Banyak kenangan kat sini. Kenangan manis ada.. Kenangan pahit pun ada.. Hehe.. Kalau tak caya, tanya puan aini nahariah yusni shiba... Hahaha...

10 comments:

aku said...

erm bukan yg nie..........(heheh ...penulis jek paham)

Fello de Caminero said...

emm ok.. heheh...

anysnasution said...

Yelah, memang ada kenangan di stesen minyak ni. mungkin jodoh dengan shell ditanah ni sampai situ saje. nak buat macam mana. tadi kul 5pm lalu kat situ, bangunan office dah ranap dah. toilet je yang masih standing.

m@ziEsak@ said...

ini yang kat simpang rantai tu ker?

Fello de Caminero said...

ye betol... kat simpang rantai. Shell yang ada 2 pam, tapi ramai org datang. Hahah..

Keyboard menaip said...

Nape drobohkan???

Fello de Caminero said...

Roboh sebab pemilik tanah tak nak renew kontrak dengan shell. Pemilik nak jual, tapi diorang nak terus menyewa...

shahie_best said...

sekarang da rata abes...
tggl kn pagarkn je..

anysnasution said...

Ambik lah gambar yang dah rata tu. Baru lah nampak 'before' and 'after'.

Roundabout tu pun dia orang ada buat apa entah. Nak habiskan duit, pandai aje!!!!

Fello de Caminero said...

emm.. penulis akan ambil gambar yg dah rata tu... Semalam nampak jugak dah rata.. Akan diusahakan kemudian..