Tuesday, December 8, 2009

Promosi UTHM


Salam semua...

Maaf, lama tak post. Bz skit laa.. Ok.. nie nak bagitau sebab sebab tak buat new post. Heheh.. Awal bulan december arituh, penulis telah dilantik menjadi petugas pameran untuk promosi UTHM di......


Penulis bersama Encik Rawi bertolak pada 1/12/09 dengan menaiki Nissan Serena JKR 1501. Best jugak naik serena nie rupanya. Maklumlah, tak pernah naik. Heheh.. Besar laa.. Legroom best. Cuma luggage department agak sempit. However, penulis tak ramai. So, barang barang promosi penuh laa kat tempat duduk belakang tu. Nie gambo gambo kat booth...



Kolej Matrikulasi Gopeng, Perak nie, best tau tempatnya. Atas bukit.. Pepagi, hijau jek rasanya. Gunung ganang berkabus.. Saujana mata memandang. Pastu ada area mcm lembah...diorang buat padang bola.. So, asrama semua atas bukit, boleh nampak padang tu. Kalau ada game, tak payah pegi astaka, tgk dari bilik jek pun boleh. Heheheh.. Gambo bawah nie penulis ambik dari tempat pameran. Nampak padang dan gunung ganang.. Best ek??


Penulis pulang pada 4/12/09. Tak dapat sambut birthday kekasih hati pada 3/12/09.

Kepada kekasih hati merangkap isteri --> Sorry ek.. Tak celebrate sesama.. Tapi, walau tak sambut sama.. I do love you dear !!...


7 comments:

syed syamim al-shahab said...

amboi..kereta nissan serena pun nk tulis berapa no. plate..haha...

Fello de Caminero said...

No plate tu ingat sebab dekat dekat dengan 151... Hehehe..

syed syamim al-shahab said...

universiti laen pun ada bukak booth gk ke??..

Fello de Caminero said...

ada... hampir seluruh universiti dalam malaysia...

Tapi mansourah universiti tu takde la... Heheh

shahie_best said...

cian kak wayda xceleb bday dia..
abg bg prezzie apa

Fello de Caminero said...

surprise surprise !!

aku said...

kali ke-2 tak sambut same....